Zoeken naar fototaart

Fototaart Foto-taarten / thema-taarten Taarten en gebak Echte Bakker Gommans.
Terug naar overzicht Foto-taarten / thema-taarten. Product 2 van 5. Upload uw eigen foto of afbeelding en laat deze op een heerlijke taart zetten. U kunt indien gewenst nog een eigen tekst erbij laten zetten. Wij hebben ook een aantal standaard themas in ons assortiment. Kijk hiervoor bij de thema-taart. taart groot 16 personen 27.90. taart middel 12 personen 23.90. taart klein 6 personen 16.90. amerikaanse taart 25 personen 40.90. Kies uw smaak taart. Upload uw eigen foto of afbeelding jpg.
Fototaart Bakkerij Smit.
Spring naar het hoofdmenu. Leuk lekker en makkelijk! Een fototaart heeft alles mee om van een feest een echt succes te maken. U kunt uw foto hier online verzenden wij maken er dan een mooie maar vooral lekkere taart van. Bedrag van de taart. 20 bij 20 cm 2195. 24 bij 24 cm 2495. 26 bij 26 cm 3095. 29 bij 29 cm 3695. 32 bij 32 cm 5070.
Nieuw.Fototaart! Bakkerij Kessels Meijel.
Bosvruchten cake carré met slagroom slechts 595! Een taart met je eigen foto? Nu ook gewoon bij ons te bestellen. Een fototaart is een geweldig leuke verrassing vooral voor kinderen. Wij printen de foto met eetbare inkt op een frosty sheet voor het mooiste resultaat en leggen deze op een feestelijk afgewerkte heerlijke slagroomtaart van ongeveer 3020 voor maar 2750. Je hoeft alleen maar je mooiste leukste of liefste foto aan te leveren op een stick of een card en wij zorgen voor de rest.
Fototaarten Bakkerij Kolkman Schoonebeek Emmerhout en Barger-Oosterveld.
Fototaart een pracht geschenk iemand verrassen met eigen foto en tekst of een logo alles is mogelijk! 4 X prijs op de Bakkersvakwedstrijd in Drachten! Vanmiddag hebben we 4 derde prijzen in de wacht gesleept op de Bakkersvakwedstrijd in Drachten. Aan de wedstrijd voor en van bakkers hebben 150 bakkersbedrijven uit heel Nederland mee gestreden en hebben gezamenlijk 1150 producten aan de vakjury ter beoordeling aangeboden. Bakkerij Kolkman had de grote eer om 4 prijzen mee naar huis te mogen nemen!
Fototaarten Banketbakkerij de Vlaam Gouda Waddinxveen Boskoop.
Royaal gevuld met zachte room en chipolata en omhuld met verrukkelijke marsepein. Deze bijzonder smakelijke fototaart is op iedere verjaardag trouwdag of viering een groot succes! Heeft u voorkeur voor de kleur marsepein? Geef dit gerust aan in het opmerkingenveld bij het afronden van de bestelling. Tip Gebruik voor het snijden van een taart een gekarteld mes en hou dit mes steeds even onder de warme kraan. Uw eigen foto op deze écht lekkere marsepeintaart! Deze smakelijke fototaart is op iedere kinderverjaardag of feest een groot succes. Heeft u voorkeur voor de kleur marsepein? Geef dit gerust aan in het opmerkingenveld bij het afronden van de bestelling.
fotologotaart.nl Bakkerij Weijers en zoon.
Radar test fototaarten Gemist Uitzendingen Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Bakker Bart 54 en gefeliciTAART.nl 54. Lees ook de reacties op deze resultaten van Jumbo en gefeliciTAART.nl. Reactie gefeliciTAART Reactie gefeliciTAART. Reactie Jumbo Reactie Jumbo. HEMA-winkels gaan op de schop HEMA-winkels gaan op de schop. Of praat mee op het forum. Op de vernieuwde Radar website kan er nog niet worden gereageerd op artikelen. Radar test Fotoboeken Radar test Fotoboeken. Test Vissticks Test Vissticks. Test Pocketcamcorders Test Pocketcamcorders. Ziekenhuizen verwachten grote vraag naar NIP-test Ziekenhuizen verwachten grote vraag naar NIP-test.
Fototaarten bestellen bij Coop Maak je persoonlijke fototaart of geef er ééntje cadeau!
Gebak bestellen bij Coop Supermarkten.
Foto taart Bakkerij Voortman.
Het is ook mogelijk uw taart te laten decoreren met een leuke kinderversiering. Hieronder ziet u een aantal mogelijkheden.
Patisserie Chocolaterie Holtkamp.
F 010 592 6676. Een fototaart is geschikt voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld bij een zilveren huwelijk met een trouwfoto van toen. Of een geboortetaart met een foto van de pasgeborene. Met een foto wordt de taart heel persoonlijk. Fototaarten zijn er in allerlei smaken soorten en grootte. Voor elk wat wils. U kunt de foto die u op de taart wilt meenemen naar de winkel of een digitaal bestand e-mailen zie bestelformulier. De banketbakker scant de foto en drukt die af op witte chocolade. Technische realisatie Snapworks www.snapworks.nl. Ontwerp Vers Ontwerp www.versontwerp.nl. Fotografie Greet Arkesteijn gaech@kabelfoon.nl.
Foto taarten.
Lekkere fototaarten bestellen Met jouw print en lekkere slagroom. Dat kan natuurlijk bij Jumbo! Upload je leukste foto en haal je fototaart op bij de dichtstbijzijnde Jumbo. Want bij ons is het mogelijk zowel grote als kleine versies online te bestellen. Wij hebben dus altijd de fototaart die bij jou past. Maak uw taart op. Maak uw taart op.
Fotogebak online PLUS supermarkt.
Voeg foto en tekst toe! Voeg foto en tekst toe! 19 x 29 cm. Kleurrijke foto-slagroomtaart gemaakt van 3 lagen luchtige cake met laagjes slagroom en een laagje frambozen/bessenvulling. De rand is aangezet met een decoratie van krokella. Bovenkant voorzien van een eigen ontwerp rand tekst en foto opgespoten met een rand van slagroomrozetten. 1 Bestellen en foto toevoegen. Met extra grote foto. Met extra grote foto. 29 x 39 cm.

Contacteer ons