Resultaten voor workshop taarten maken

Workshop Taarten maken Cake Company. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter.
Ze zullen versteld staan van het ontwerp en de smaak! Neem contact met ons op! Er wordt geconcentreerd gewerkt tijdens de workshop taarten maken DSC06211. Workshop taarten of cupcakes maken DSC06209. Workshop taarten maken DSC06199. Taartdoos voor de taart versieren.
Workshop taarten maken 1001activiteiten.nl.
Regio Goeree Overflakkee. Wat zoekt u? Workshop taarten maken. Smulpapen die een workshop taarten maken willen volgen, hoeven nooit ver te zoeken. Het is vaak mogelijk in heel Nederland. En taarten maken is altijd fantastisch leuk om met elkaar te doen.
Workshop Taart decoreren in Apeldoorn Bakken Zo.
Dan hebben we een overheerlijke High Tea of High Tea de luxe voor u samengesteld! Deze zijn extra voordelig in combinatie met een workshop! Heeft u na de taarten workshop de smaak te pakken gekregen hebben we natuurlijk ook allerlei andere workshop.
Noord-Brabant DeLeuksteTaarten.nl.
Over De Leukste Taarten. In januari 2000 begonnen als één van de allereerste Nederlandse sites over taartdecoratie, is DeLeuksteTaarten.nl uitgegroeid tot een kennis en inspiratiebron voor iedereen die enthousiast is over het zelf maken van taarten. Creatie van de maand.
workshops Deleukstetaartenshop.nl.
14 dagen bedenktijd. In al onze winkels worden leuke, leerzame en professionele workshops en cursussen gegeven voor zowel beginners als gevorderden. Leer hoe je zelf een prachtige taart kunt maken in onze Basiscursus taartdecoratie of volg een gezellige workshop cupcakes decoreren.
Workshop Bomvol Smaak Patisserie.
Als laatste werken we de taarten af met decoratie naar keuze, waarbij ook de uitleg van het maken van rozen aan bod zal komen. Na afloop mag je de taart natuurlijk mee naar huis nemen! De kosten voor de workshop zijn 3995, inclusief wat lekkers en tweemaal drinken vooraf te betalen!
Workshops Bij de Taartendoos in Ede, Zelf taart maken.
Dit kan een basis workshop taarten maken zijn, maar zou ook een kleinere workshop kunnen zijn zoals boetseren of een thema. In onze workshop ruimte kunnen we tot en met 10 personen huisvesten. Maar op locatie kunnen we wel 24 personen van dienst zijn met bijvoorbeeld de Basis Taart.
Workshop Taarten Maken, smakelijk groepsuitje! KamperUitjes.
Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Taarten Workshop. Workshop Taarten in het kort. Tijdsduur: 2 uur. Aantal personen: 4 14 personen. Inclusief: BTW, ingrediënten, koffie/thee, gebruik materialen, een gebakken taart, professionele begeleiding. Workshop Taarten Maken in Kampen.
TaarT workshops Taart.
Wat is er leuker dan gezamenlijk les krijgen in het maken van de heerlijkste taarten. Of je nu met colega's, vrienden of familie komt, het wordt gegarandeerd een gezellige dag. Aan het eind van de workshop heeft u geleerd, hoe u een taart maakt die niet alleen lekker smaakt maar er ook nog bijzonder uitziet.
Workshops Workshop Verleidelijke Taarten Eindhoven.
Zelf een taart maken. Mijn workshops taarten decoratie zijn een prima start om zelf aan de slag te gaan. Je leert niet alleen een taart te vullen en decoreren, maar gaat ook met je eerste zelfgemaakte taart naar huis! De taarten workshops zijn niet alleen leuk om te doen, ze zijn ook nog eens erg gezellig. Wat is leuker om met collega's, familieleden of een paar vriendinnen een workshop taarten decoratie te volgen?
Workshop taart maken Susanne's' Cakes Groupon.
Verder krijg je informatie hoe je het beste een taart kunt bakken en alle hulp die je nodig hebt om er een mooie taart van te maken. Je hebt de keuze om een taart te bekleden met fondant of marsepein. Een taart versieren met fondant wordt vaak als iets makkelijker ervaren. Geef bij de reservering je voorkeur aan. Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op zaterdag van 9.30-12.00 uur. Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via via e-mail op info@susannescakes.nl o.v.v. Groupon, je bestelling, naam en telefoonnummer. Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Meer info: geef bij de reservering aan of je een taart wil bekleden met fondant of marsepein. Neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. Geschikt voor personen van 12 jaar en ouder. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Over Susanne's' Cakes. Susan Umans-van Grafhorst houdt al van jongs af aan van knutselen. Lange tijd was taarten en cupcakesmaken haar hobby, maar door de vele positieve reacties die ze altijd kreeg, heeft ze er nu haar werk van gemaakt.
Workshops Ma Bella Cakery.
Ma Bella Cakery. Samen met Ma Bella Cakerys producten de bijzondere momenten thuis vieren? Wij bieden een uitgebreid online assortiment aan en bezorgen het bij jou thuis. Ook maken wij op maat gemaakte taarten voor elke gelegenheid. Boek een workshop.

Contacteer ons