Meer resultaten voor workshop taarten maken

Taartschuur Homepage.
Bekijk onze workshops en schrijf je snel in/" Uw bruiloft is pas compleet met een bruidstaart van de Taartschuur. Wij maken een taart naar uw wens/." De Taartschuur verzorgt allerlei bijzondere taarten en cupcakes op bestelling, in een thema en smaak naar eigen keuze.
Workshops Maassen De banketbakkerij.
In deze workshop maak je een taart naar keuze met een chipolata of slagroomvulling af en leren we je decoreren met diverse materialen. Uiteraard gaat je taart mee naar huis. Bekijk de agenda voor Taart met Smaak. In deze workshop maken wij je wegwijs in de wereld van chocolade.
Workshop taarten maken landgoed staverden Harderwijksezaken.nl.
G eef u op voor de leerzame en vooral gezellig workshop taarten maken! Krista Haagsma verzorgt de bruidstaarten op landgoed Staverden en leert u graag de kneepjes van het vak. Tijdens de workshop neemt Krista alle benodigde materialen, grondstoffen, ingrediënten, uitstekers en gereedschappen mee.
Patissiers Femke en Sander.
Beste Femke en Sander. Bedankt voor de ontzettend mooie, en vooral heerlijke taarten! Wat hebben wij, en onze gasten, ervan genoten. De presentatie was ook echt fantastisch mooi. Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage aan de mooiste dag van ons leven! Groeten van Jeroen en Ilse. Nieuw Macaron Eclair Workshop.
Workshops Soetenso Soetenso Leiden, ook voor workshops.
Contact of workshop boeken. Workshop harten maken. Volg de workshop Harten maken bij Soetenso! Een mooier cadeau voor een geliefde is er niet. Aan het begin van deze workshop krijgt u informatie over het ontstaan van chocolade en de verschillende chocoladesoorten.
Taart, Cupcakes Workshops van Misz Baksel uit Ruinerwold.
Naar de Bonbons. Workshops van Misz-Baksel. Taarten en Cupcakes van Misz-Baksel, Mariska Hoorn. Leuk om zelf te doen. Leer zelf taart of cupcakes maken tijdens een workshop van Misz-Baksel. Of laat je lekker verwennen tijdens een gezellig middagje met vriendinnen.
Workshop taarten en cupcakes maken in één middag! Facebook. Instagram. Pinterest. Twitter. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter.
Het eindresultaat van de workshop Taarten Maken. Er wordt geconcentreerd gewerkt tijdens de workshop taarten maken. Workshop taarten of cupcakes maken. Workshop taarten maken. Kinderfeestje taart maken bij de Cake Company. Lekker taart maken als kinderfeestje. Taartdoos voor de taart versieren.
Noord-Brabant DeLeuksteTaarten.nl.
Over De Leukste Taarten. In januari 2000 begonnen als één van de allereerste Nederlandse sites over taartdecoratie, is DeLeuksteTaarten.nl uitgegroeid tot een kennis en inspiratiebron voor iedereen die enthousiast is over het zelf maken van taarten. Creatie van de maand.
workshops-in-drenthe.nl: Een overzicht van de leukste workshops in Drenthe.
Wil je zelf een taart maken, maar heb je nog geen ervaringBij taart van Ria in Emmercompascuum krijg je een leuke en inspirerende workshop. Workshops: Workshop basist. Chique de la Friemel. In het atelier in Gieten is het mogelijk om een workshop te volgen.Deze taarten zijn gemaakt naar aanleiding van het tv-programma: De" taarten van Abel.
Taartshoppie Zwijndrecht.
Als u gezellig wilt bijkletsen met vrienden en vriendinnen, raden wij u een sweet tea aan. Ook maken wij taarten en cupcakes op bestelling. Begint u net met bakken en decoreren, of bent u ervaren maar u leert graag iets nieuws?
Workshop Taarten De Gauwe Krakeling.
Kinderfeestje taart maken. Cultuur en natuur proeven in Midden-Friesland. Workshop Taarten admin 2015-09-04T1536580000.: Tijdens de workshop taarten maken leert u hoe u een taart mooi kunt opmaken. U leert werken met verschillende decoratiematerialen en met een cornetje puntzakje met vulling, waarmee letters e.d.
De keuken van tante cake Eigenzinnige kookwinkel en taartenboutique.
Beroemd is inmiddels de appeltaart van Tante Cake, waarvoor klanten vanuit heel Nederland naar IJsselstein komen. Maar ook voor taarten gedecoreerd met marsepein of fondant ben je bij Tante Cake aan het juiste adres. Het motto van Tante Cake: Een taart moet er niet alleen mooi uitzien, hij moet vooral ook lekker smaken! Eet een taartje bij ons in de winkel! Het is mogelijk om losse punten te kopen om mee naar huis te nemen, maar als je de verleiding niet kunt weerstaan, kan je ook met een lekkere kop koffie of thee bij ons in de winkel van je taartje genieten! Wij serveren de koffie altijd met een glaasje water, een klein glaasje koffiesiroop met slagroom en iets lekkers erbij. Neem plaats in onze gezellige koffie hoek, of zoek bij mooi weer een plekje op ons terras. Wil je een leuke workshop volgen? Alleen of met een groep? In de Huiskamer van IJsselstein is ons nieuwe pand waar we de workshops geven, bijvoorbeeld de workshops boltaart maken en cupcakes decoreren.

Contacteer ons